Sárközi Ákos Michelin csillagos séf

Kóstoljon bele az 5 csillagos életérzésbe!

VÁSÁROLJON BMI Bramac Star tetőcserepet és BMI Bramac tetőtartozékot és NYERJEN meghívást a Michelin-csillagos séf, Sárközi Ákos exkluzív eseményére, ahol különleges gasztronómiai élményben lesz része.

Nyerni szeretnék Nyíl
Bramac tetőcserepek

5 csillagos tetőcserepek

Római Star, Platinum Star és Tegalit Star. Bemutatkoznak Európa legnagyobb tetőrendszereket gyártó vállalatcsoportjának csúcskategóriás tetőcserepei.

A különleges csillogást nyújtó BMI Bramac Star tetőcserepekkel a házunkat hosszú évek elteltével is éppolyan szépnek láthatjuk majd, mint a beköltözés napján. A termékcsalád 3 formában és 7 színben érhető el, így minden típusú házhoz megtalálhatjuk a számunkra legmegfelelőbbet. Látogasson el márkaoldalunkra és ismerje meg a részleteket.

Nyeremény: Exkluzív gasztroélmény

Sárközi Ákos, Michelin-csillagos séf
a tetők által inspirált, ötfogásos menüsorát kizárólag a 10 szerencsés nyertesnek és kísérőjének készíti el. A budapesti Textúra étterem zárt körű, exkluzív rendezvényén a BMI Bramac Star különleges, ötcsillagos menüjét a séf prezentálja vendégeinek.

Kérdése van?

Tanácsadóink örömmel segítenek a tetőrendszerekhez szükséges termékek kiválasztásában és összeállításában.

Tervezze meg tetőjét!

Állítsa össze az Ön számára ideális tetőt 6 lépésben, és kérjen személyre szabott ajánlatot.

Megtervezem

Miért 5 csillagos?

A kimagasló minőségű BMI Bramac tetőcserepek méltán viselik a Star nevet. Ismerje meg az alábbi 5 pontban, hogy miért 5 csillagos ez a termékcsaládunk.

Egy csillag Időjárásálló

Időjárásálló

Csúcskategóriás tetőcserepünk egyedi bevonata a szélsőséges időjárással szemben is véd: a kiemelt fagyállóság és színstabilitás jellemzi extrém UV-terhelés esetén is.

Két csillag Szendvics-technológia

Szendvics-technológia

A Star tetőcserepek 3 formában és 7 színben érhetők el, így minden típusú és stílusú házhoz található olyan modell, amivel tökéletesen harmonikus tetőt alkothatunk.

Három csillag Hővédelem

Hővédelem

A divatos sötét színű betoncserepek jobban elnyelik a hőt, a Thermo Protector technológiával azonban az infravörös sugárzás egy része visszaverhető, korlátozva ezzel a tetőtér túlmelegedését.

Négy csillag Széles választék

Széles választék

A Star tetőcserepek erős beton cseréptestére finom szemcseszerkezetű cementpép-réteg kerül, amit a különlegesen sima, felületi festékréteg fed.

Öt csillag 30 év garancia

30 év garancia

Hiszünk termékeink kiemelkedő minőségében, ezért a BMI Bramac többi tetőcserepéhez hasonlóan a Star modellekre is 30 év új-érték garanciát biztosítunk.

Nyereményjáték regisztráció

{{ formMessage }}

{{ error }}

{{ error }}

{{ error }}

{{ error }}

{{ error }}

{{ error }}

A részvétel feltétele legalább 1000 db, Star kategóriás BMI Bramac alapcserép és legalább bruttó 100.000 Ft értékű BMI Bramac tetőtartozék vásárlása 2021. szeptember 1. és október 31. között.

A vásárlást igazoló számla vagy számlák azonosítóját az alábbi felületen szükséges regisztrálni a vásárló személyes adataival együtt. A játékban történő részvételhez az előlegszámla regisztrációja is elegendő.

Kérjük, őrizze meg az eredeti számlát vagy számlákat, hogy ha Önnek kedvez a szerencse, bemutathassa a nyeremény átvételéhez.

További részleteket a nyereményjátékról a Játékszabályzatban talál, kérdés esetén kérjük, írjon e-mailt az info@ahatodikszek.hu címre.

{{ error }}

Foglaljon asztalt, vásároljon most!

Látogasson el legközelebbi partnerünkhöz,
válasszon az 5 csillagos BMI Bramac Star tetőcserepeink illetve tartozékaink közül, és máris esélyes, hogy részt vegyen Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf exkluzív estjén.

Legközelebbi kereskedés Nyíl

Tanácsadóink örömmel segítenek a BMI Bramac termékek személyre szabott kiválasztásában és összeállításában.

Ajánlatkérés Nyíl